Even voorstellen: Van Viegen Business Care B.V.

Even voorstellen: Van Viegen Business Care B.V.

Bedrijfs- en belastingadviesbureau.

Van Viegen Business Care B.V.,  is een bedrijfs- en belastingadviesbureau die zich richt op het MKB.
Met name start-ups, overname, groei, uitbreiding van activiteiten bij onze cliënten, heeft onze nadrukkelijke aandacht, evenals reorganisatieprocessen en accountancy.
De administratie van cliënten wordt volledig door ons overgenomen en in zijn geheel digitaal ingericht. Wij gebruiken hiertoe de meest moderne digitale oplossingen en blijven hierin vernieuwen.

Voorbeeld van een ruimte van 75m2

Advies op maat, om een heldere en transparante bedrijfsvoering te verwezenlijken.

De mensen van Van Viegen | business care hebben in het bijzonder ervaring met reorganisatietrajecten, faillissementen en bijna faillissementen. De doelstelling van Van Viegen | business care is om ondernemers te adviseren om een heldere en transparante bedrijfsvoering te verwezenlijken. Deze doelstelling komt het best tot zijn recht als een onderneming door een dal of negatieve periode heen geloodst moet worden. Dit doen de adviseurs o.a. door middels een gedegen management informatie systeem te sturen op de cashflow, in te grijpen in de kostenstructuur en door de acquisitie inspanningen te vergroten.


Buitenhorst Zorg

Van Viegen Businesscare B.V. was voorheen gevestigd aan de Lijnweg te Rhenen. Als gevolg van uitbreiding van de eigen activiteiten en de groei van Buitenhorst Zorg moesten wij uitwijken naar een ander adres. De Bobinestraat is in dat opzicht een prachtige oplossing, op een steenworp afstand van de Lijnweg.
buitenhorst

Buitenhorst Zorg is een Centrum voor Autisme, als eerste in Nederland in 2015 bekroond met de licentie Geef me de 5 uit Doetinchem. Ook de administratie van Buitenhorst Zorg is op nummer 7-4 gevestigd.
Kortom de Bobinestraat, een mooie rustige plek om je als bedrijf te vestigen.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u weten wat Van Viegen | business care voor u kan betekenen? Wij willen graag met u kennismaken. U kunt daarvoor telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen naar info@vvbusinesscare.nl


Van Viegen Business Care
Bobinestraat 7-4
3903 KE  Veenendaal
mailto:info@vvbusinesscare.nl – www.vvbusinesscare.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *