Even voorstellen: Giftsdirect.nl, Bobinestraat 7-9 te Veenendaal

Giftsdirect.nl is de groothandel op het gebied van bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen en gadgets.

Wij leveren vrijwel al onze producten razendsnel uit voorraad, zowel bedrukte als onbedrukte relatiegeschenken. U heeft keuze uit ruim 10.000 artikelen.

Door onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenken branche zijn wij een betrouwbare partner en wij staan voor service en persoonlijk contact. Onze enthousiaste professionals zoeken voor u een relatiegeschenk wat het best past voor uw actie, evenement of beurs.

Door onze samenwerking met fabrikanten in Europa en in het Verre Oosten kunnen wij diverse producten uit ons assortiment op maat gemaakt aanbieden. Uiteraard zijn de levertijden hiervoor wel langer maar hierdoor zijn wij in staat om tegen de aller scherpste prijzen te kunnen aanbieden.

giftsdirect

Relatiegeschenken bedrukken of graveren

Wij kunnen vrijwel alle relatiegeschenken op onze website bedrukken of graveren met uw logo. Of het nu gaat om een sleutelhanger, paraplu of schrijfmap wij leveren uw bedrukte artikelen gemiddeld in 5-7 werkdagen na akkoord van de digitale proef.

Website Giftsdirect.nl

Onze website is 24 uur per dag beschikbaar zodat u altijd kunt zoeken naar het meest geschikte relatiegeschenk voor uw onderneming. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt, laat het ons weten. Wij zoeken graag verder voor u!

Ons team is op werkdagen van 8:30 tot 17:00 aanwezig om u te woord te staan!

Bekijk ons hele assortiment op http://www.giftsdirect.nl Niet gevonden wat u zocht? Wij gaan graag voor u op zoek!

Please follow and like us:

Geef een reactie