Even voorstellen: Van Rossum Vastgoedavies

Vanaf 1 november zal Chris van Rossum, van Van Rossum Vastgoedavies, zich vestigen bij huureenruimte.nu  in unit 7-15. Welkom!!

Van Rossum Vastgoedadvies is een jong bedrijf met 35 jaar ervaring in het vastgoedonderhoud.Chris van Rossum heeft  Van Rossum Vastgoedadvies opgericht na een lange loopbaan in het vastgoedonderhoud aan zowel de zijde van de opdrachtgever als de opdrachtnemer. Ondanks alle ervaring heerst de overtuiging dat het onderhoud aan uw vastgoed goedkoper en beter kan zonder op de kwaliteit te hoeven inleveren. Zou het niet mooi zijn dat u, als opdrachtgever, één partij kunt inschakelen die de gehele of gedeeltelijke zorg over uw vastgoed of project op zich neemt binnen vooraf vastgelegde meetbare kwaliteitseisen? Van Rossum Vastgoedadvies neemt u deze zorg graag volledig uit handen zodat u zich op uw eigen kerntaken kunt richten.

Bent u particulier? Schroom ook dan niet op contact op te nemen voor advies omtrent uw (ver)bouwplannen of bijvoorbeeld de begeleiding van de oplevering van uw nieuwbouwwoning.

Laat u inspireren door de uitleg op de andere pagina’s op deze website. http://vanrossumvastgoedadvies.nl/

 

Please follow and like us:

Geef een reactie