Even voorstellen: KRSS Europe

KRSS Ltd, Europa’s grootste onafhankelijke massaspectrometrie-, chromatografie- en gasgeneratoren verkoop- en servicebedrijf kondigt met trots een nieuwe mijlpaal aan met zijn uitbreiding naar Europa, onder de naam KRSS Europe B.V.

KRSS is verheugd met de opening van ons nieuwe Europese hoofdkantoor in Veenendaal, Nederland, met Peter Krabbenborg in de leidende rol van Sales Director:

 “Met meer dan 25 jaar ervaring in verkoop, management en advisering van analytische instrumenten van gerenomeerde amerikaanse fabrikanten, is het nu tijd geworden voor een nieuw hoofdstuk. Ik ben dan ook zeer verheugd te kunnen melden dat ik mede-eigenaar en directeur ben geworden van KRSS Europe B.V. gevestigd aan Bobinestraat 7-33 te Veenendaal. Samen met mijn engelse compagnons van KRSS Ltd en Chromatography Direct Ltd. gaan wij ons met deze nieuwe entiteit richten op de uitbreiding van een succesvolle bestaande business in het Verenigd Koninkrijk naar het europese vaste land, te beginnen in Benelux en Duitsland. Ik zal mij binnen KRSS Europe B.V. gaan bezig houden met de verkoop en service van refurbished chromatografie- en massaspectrometrie instrumenten (GC, GCMS, LC en LCMS) van de bekende merken, de verkoop van de eigen produkten MS-QuietBox en MS-Workstation en de verkoop van Chromatography Direct consumables. Tevens kunt u mij benaderen voor inruil van tweedehands chromatografie-en massaspectrometrie apparatuur die u niet meer nodig hebt. Wij zijn bereid om deze van u over te nemen. Hiermee dragen wij een steentje bij aan het bouwen van een circulaire economie, door tweedehands apparatuur opnieuw in te zetten bij een nieuwe eigenaar of door onderdelen opnieuw te gebruiken als spare parts bij onze klanten die hier behoefte aan hebben. Graag sta ik weer tot uw dienst, op de manier zoals u van mij gewend bent in de afgelopen 28 jaar!”

 

De website is: www.krsseurope.com

Tel nr: 085-0482007

Email: sales@krsseurope.com

Please follow and like us: