Even voorstellen: MadeLine Sieraden

Het begon allemaal in 2016…

Ik had een mooi sieraad cadeau gekregen, waardoor ik geïnspireerd werd om weer wat met mijn creativiteit te doen. Ik maakte een armband voor mezelf maar dat werd al snel opgemerkt door familie en vrienden. Die vroegen me er ook één voor hen te maken. Het kostte toen alleen nog erg veel tijd, maar na wat cursussen/workshops leerde ik snel de basisvaardigheden en zelfs nog meer.

Ik was regelmatig te vinden op mijn hobbyzolder waar ik uren kon werken aan 1 armband.

Want als perfectionist neem je nu eenmaal niet genoegen met een simpele uitvoering.

Ik maakte vervolgens een kleine collectie armbanden die ik verkocht onder bekenden.

Dat werd zo enthousiast ontvangen dat het idee ontstond om ook in opdracht armbanden te gaan maken. Samen met de opdrachtgever een ontwerp maken en dat vertalen naar een mooi sieraad. Het bleek een goed concept wat ik verder ging uitbouwen. Van mijn hobby mijn werk maken; dat was een droom!

Het aanbod mocht alleen wel wat meer body krijgen dus besloot ik om het assortiment uit te breiden met accessoires. Echter zonder inschrijving bij de KVK kwam ik niet verder. Dat was het moment om de volgende stap te nemen. In september 2017 heb ik me officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kon ik bedrijfsmatig gaan inkopen. Deze combinatie met de handgemaakte sieraden blijkt een enorm succes. Inmiddels is de klantenkring behoorlijk uitgebreid door het geven van party’s, ladies-nights, deelname aan markten/braderieën en persoonlijke opdrachten. Een logische stap was natuurlijk het openen van een webshop.

Dat is inmiddels ook gerealiseerd: www.madeline-sieraden.nl.

Maar er zijn nog meer ambities! Officiële verkooppunten, het geven van workshops en zelfs een eigen atelier/shop ruimte. Die ruimte had ik snel gevonden op de Bobinestraat in Veenendaal. Het meest ideale is het natuurlijk om deze ruimte aan huis te realiseren. De plannen hiervoor liggen er al maar het kost tijd. En dat geduld heb ik natuurlijk niet door mijn enthousiasme. Volgende maand ga ik starten met de workshops en er lopen gesprekken met mogelijke verkooppunten! De ruimte op de Bobinestaat is ook helemaal ingericht en zal zaterdag 23 maart a.s. officieel in gebruik worden genomen.

Wees welkom tussen 11.00 – 17.00 in unit 7; ik hoop je daar te ontmoeten!

Creatieve groet,

Jacqueline Verwoerd

MadeLine Sieraden

06-39721060

info@madeline-sieraden.nl

www.madeline-sieraden.nl

https://fb.me/madelinesieraden

https://instagram.com/madelinesieraden

Please follow and like us: