Even voorstellen Wegbrands Accountants & Adviseurs

Even voorstellen Wegbrands Accountants & Adviseurs

Wegbrands Accountants & Adviseurs is een gerenommeerd accountantskantoor met vestigingen in Veenendaal en Elst (Utrecht).

Als gerenommeerd accountskantoor met 20 jaar ervaring verzorgen wij zaken zoals financiële administratie, loonadministratie, jaarrekeningen, prognoses, tussentijdse cijfers en aangiftes voor diverse productiebedrijven, installatiebedrijven en medici. Daarnaast helpen wij als gecertificeerd MKS Bedrijfsadviseur ondernemers zoals u om meer winst te maken door te sturen op resultaatbepalers. Onze krachtige methodiek MKS-tools, die speciaal ontwikkeld is voor ondernemers in het MKB, kan al binnen drie maanden een positief effect hebben op het rendement.

 MKS-tools bestaat uit drie stappen:

  1. QuickScan

U krijgt op hoofdlijnen direct inzicht in de huidige situatie, het verbeterpotentieel,  de kostprijs, resultaatbepalers, begroting en KPI’s.

  1. Bedrijfsdoorlichting

Samen beantwoorden we vragen zoals: wat kost uw bedrijf per dag, wat is de kostprijs van uw product, welke productie moet u per dag/week/maand realiseren, waar wordt het geld verdiend (producten/klanten/diensten) en hoe berekent u de (minimale) verkoopprijs?

  1. Bedrijfsbegeleiding

Periodiek (per week of maand) berekenen we het bedrijfsresultaat. Afwijkingen worden gesignaleerd en geanalyseerd, waarna we samen kijken hoe u kunt bijsturen.

Bent u voldoende gemotiveerd om betere winstdoelstellingen te bereiken? Wacht dan niet langer, neem contact met ons op en vraag een QuickScan aan. Samen kunnen wij dan – op de achterkant van een bierviltje – uw specifieke resultaatbepalers berekenen.

Zet dan nu de eerste stap door vrijblijvend kennis te maken en bel 0318-612960 of mail naar info@wegbrands.com. Ik hoor graag van u!