Even voorstellen: Little Maryam

Even voorstellen: Little Maryam

Little Maryam is een startup in de babyvoeding branche en is nu bijna 1 jaar operationeel. Wat Little Maryam uniek maakt ten opzichte van de bestaande merken is dat wij het enige babymerk zijn, dat een halal alternatief aanbiedt in het babyhapjes segment.

Dat alles doen we vanuit een visie om het ouders makkelijker te maken om hun kind een volwaardig maaltijd te bieden in tijden van drukte en overige verplichtingen. Zodat ouders altijd binnen een handomdraai een smaakvol en gezonde maaltijd paraat hebben.

Waar onze klanten een jaar geleden de hapjes alleen nog konden aanschaffen bij 136 Albert Heijn winkels en online. Liggen we momenteel in 720 winkels van 5 grote supermarktketens (Albert Heijn, Jumbo, Dirk, Hoogvliet en Carrefour) in Nederland en België. Daarnaast hebben wij recent onze eerste babystapjes in Frankrijk gezet en zijn we daar verkrijgbaar in twee supermarkten van Tanger Markt.

We zijn tevreden met de groei van Little Maryam en werken er hard aan om ons merk beschikbaar te maken in meer winkels en landen. De komende tijd gaan wij daarom investeren in het uitbreiden van het assortiment en het aantal verkooppunten in Nederland en België. Om vervolgens uitdagende en gezonde stappen te maken in Frankrijk en Duitsland.

Mocht je leuke ideeën of tips hebben dan staan we hier altijd voor open. We zijn bereikbaar op info@littlemaryam.com